dimecres, 28 d’octubre del 2009

Arriba 'Ponyo' en DVD i obren a internet el web en espanyol de l'Studio Ghibli


Avui 28 d'octubre surt a la venda en DVD la pel·lícula Ponyo en el acantilado, l'última joia del mestre de l'animació japonesa Hayao Miyazaki. La versió senzilla costa uns 18 euros i, a més de la pel·lícula amb versió original i doblada al castellà, català i euskera, també inclou un tràiler promocional dels altres títols de l'Studio Ghibli i un karaoke per cantar amb Ponyo. D'altra banda, la versió amb dos discos, amb estuig metàl·lic, costa uns 24 euros i el segon DVD inclou els storyboards, el tràiler original japonès, el tràiler original espanyol, i el karaoke Canta con Ponyo, amb una versió de la cançó original. En aquesta pel·lícula, Sosuke, un xiquet de cinc anys, viu a dalt d'un penya-segat que dóna al mar. Un matí, mentre juga a la platja, es troba amb una peixet de colors anomenat Ponyo, atrapat en un pot de melmelada. Sosuke el rescata i el posa en un poal verd de plàstic. Ponyo i Sosuke senten una fascinació mútua. Ell li diu: No et preocupis, et protegiré i cuidaré de tu. Però el pare de Ponyo, que en un altre temps va ser humà i ara és bruixot, viu al fons del mar i vol obligar el peixet (que vol convertir-se en una xiqueta humana) a tornar a les profunditats de l'oceà.

D'altra banda, tot coincidint amb la comercialització de Ponyo en DVD, Aurum ha posat en marxa a internet un web oficial en castellà del mític Studio Ghibli. En aquest web, els seguidors de les pel lícules d'aquest emblemàtic estudi de cinema d'animació japonès tindran accés a tota la informació relativa als llançaments dels nous títols, els drets de distribució dels quals són d'Aurum Producciones. A la pàgina es penjarà puntualment informació sobre els detalls de les edicions, reedicions, estrenes, continguts, i notícies relacionades amb les pel·lícules del mestre Miyazaki i els seus col.laboradors. De fet, a més de Ponyo en el acantilado, Aurum també ha editat en DVD la pel·lícula Susurros del corazón, encara inèdita al nostre país, i ha previst reestrenar als cinemes la mítica El meu veí Totoro, el proper 30 d'octubre. Per la seua banda, Totoro arribarà al DVD el proper 9 de desembre, juntament amb Pompoko. Posteriorment s'aniran editant en DVD la resta de títols de l'Studio Ghibli, tot destacant Nausicaä i Porco Rosso.

2 comentaris:

  1. Ok, a vore si els Reis ens la porten ....

    ResponElimina
  2. Jo ja tinc la meva còpia de Ponyo, ara falta trobar la de Porco Rosso i el Castillo Ambulante per tenir totes les que més m'han agradat d'aquest estudi. Salut !!!

    ResponElimina